Hoe kan ik een transport- of andere bon printen?

Is er transport tussen je vestigingen of met andere instanties en heb je bonnen nodig om in de exemplaren op transport te steken? Per pc kan je in het balieprofiel instellen of er transport- en andere bonnen geprint worden.

(Opgelet: je hebt hiervoor Admin bevoegdheid nodig):

> Vestigingsbeheer > Werkplekbeheer > Configuratie > tab-blad Balieprofielen

> Rechtsklik op een balieprofiel

> Kies Details om het te wijzigen of Nieuw aanmaken

> Bij tab-blad Balieprocedures kan je kiezen Transportbonnen: Nee / Altijd / Vragen

> Rechtsklik op het zonet aangemaakte/gewijzigde balieprofiel en kies Instellen voor deze cliënt