Bonnen

Hoe kan ik transport- en andere bonnen printen?

Is er transport tussen je vestigingen of met andere instanties en heb je bonnen nodig om in de exemplaren op transport te steken? Per pc kan je in het balieprofiel instellen of er transport- en andere bonnen geprint worden.

(Opgelet: je hebt hiervoor Admin bevoegdheid nodig):

> Vestigingsbeheer > Werkplekbeheer > Configuratie > tab-blad Balieprofielen

> Rechtsklik op een balieprofiel

> Kies Details om het te wijzigen of Nieuw aanmaken

> Bij tab-blad Balieprocedures kan je kiezen Transportbonnen: Nee / Altijd / Vragen

> Rechtsklik op het zonet aangemaakte/gewijzigde balieprofiel en kies Instellen voor deze cliënt

Hoe kan ik een gedetailleerd overzicht van uitleningen printen op A4?

(Vaak wordt geprobeerd bonnen op A4 af te printen: dit is af te raden.)

> Klant > Print klantgegevens > Leenoverzicht

Dit overzicht bevat alle huidige uitleningen met extra details en is gemaakt om af te printen op een gewone A4 printer.

> Klant > Print klantgegevens > Loghistorie

Dit bevat alle transacties in chronologische volgorde.