Automaten: welke opties zijn er?

Volgende opties kan de servicedesk (bibliotheeksysteem@cultuurconnect.be) instellen:

• Innemen van exemplaren in nota (Ja/Nee). Indien Ja: de exemplaren krijgen bij inname status D: 'Uitgesorteerd'.
    • Innemen van gereserveerde exemplaren (Ja/Nee) (idem)
    • Innemen van exemplaren van andere vestigingen (per vestiging) (idem)
    • Innemen van tijdelijke exemplaren (IBL) (Ja/Nee)
    • Uitlenen van exemplaren met bijlage (Ja/Nee)
    • Uitlening op dezelfde dag als inlevering wordt een verlenging (Ja/Nee)
    • Uitlening van bepaalde materiaalsoorten blokkeren.

Het volgende kan de servicedesk niet instellen en moet je zelf aan de leverancier van het toestel vragen:

• printen van een ticket bij inname van een gereserveerd exemplaar
    • weergeven van bepaalde meldingen

Als een probleem doorgegeven wordt aan de leverancier van het toestel en deze zegt dat er met de sip2 communicatie tussen toestel en Wise aan de kant van Wise iets fout loopt, dan vraag je best aan de leverancier het logbestand (van de sip2 communicatie). De servicedesk geeft dit bestand dan voor analyse door aan OCLC. Vermeld er ook altijd het lenersnummer bij waarmee je het testte en het tijdstip.