Automaten: welke opties zijn er?

Volgende opties kan de servicedesk (bibliotheeksysteem@cultuurconnect.be) instellen:

• Innemen van exemplaren in nota (JA/NEE per automaat). (Indien JA krijgen deze exemplaren bij inname status D: 'Uitgesorteerd').
    • Innemen van gereserveerde exemplaren (JA/NEE per automaat) (idem)
    • Innemen van exemplaren van andere vestigingen (per vestiging) (idem)
    • Uitlenen van exemplaren met bijlage (JA/NEE per automaat)
    • Uitlening op dezelfde dag als inlevering wordt gerekend als verlenging (JA/NEE)
    • Uitlening van een bepaalde materiaalsoort kan geblokkeerd worden.

Het volgende kan de servicedesk niet instellen en moet je zelf aan de leverancier van het toestel vragen:

• printen van een ticket bij inname van een gereserveerd exemplaar
    • weergeven van bepaalde meldingen

Als een probleem doorgegeven wordt aan de leverancier van het toestel en deze zegt dat er met de sip2 communicatie tussen toestel en Wise aan de kant van Wise iets fout loopt, dan vraag je best aan de leverancier het logbestand (van de sip2 communicatie). De servicedesk geeft dit bestand dan voor analyse door aan OCLC. Vermeld er ook altijd het lenersnummer bij waarmee je het testte en het tijdstip.