Releases juni 2019

Release 18 juni

Wise client versie 6.5.0-000018001

Exemplaren

• Enkele technische problemen rond koppelen van exemplaren, met name aanpassen van de etiketmethode of kiezen van de classificatie, zijn opgelost. We werken nu verder aan het optimaliseren van de weergave van de plaatsingsinformatie (bv. dubbele weergave van ZIZO, SISO-code ipv verwoording,...).
    • Een exemplaar waarvan de barcode niet gekend is in jouw bib kan niet meer ingenomen worden aan de zelfuitleenautomaat. Welke melding er komt, hangt af van de software van je toestel. In Maaseik was dit bijvoorbeeld "Dit exemplaar kan door u niet worden ingenomen."

Tijdschriften

• De knop "Afsluiten" in het Tijdschriftenbeheer doet het opnieuw.

Klanten

• Wanneer bij een klant straatnaam of gemeente niet was ingevuld, plaatste Wise "null" in het veld. Hierdoor kon je de straatnaam of gemeente niet meer manueel aanpassen, dit kon enkel gebeuren door OCLC. Sinds deze release worden de velden gewoon leeg gelaten wanneer je geen straatnaam of gemeente invult bij inschrijven van een nieuwe klant en kan je ze nadien nog steeds aanpassen.

Bestandsbeheer

• Wanneer je in het bestandsbeheer naar beneden moest scrollen om het mapje van jouw vestiging te selecteren, sprong het scherm terug naar boven. Dit is opgelost.