Wat is het paswoordbeleid voor leners?

Leners melden aan op de bibliotheekwebsite met een Mijn Bibliotheek-profiel. Dit profiel kunnen ze zelf aanmaken, met een zelfgekozen gebruikersnaam en paswoord. Aan een Mijn Bibliotheek-profiel kan een lener een of meer bibliotheeklidmaatschappen koppelen. De koppeling gebeurt eenmalig met een combinatie van het nummer van de lenerspas en een code met elementen van de naam en geboortedatum.

In de nabije toekomst wordt een ontwikkeling gepland om de koppeling van het lidmaatschap veiliger te doen, namelijk via een welkomstmail met registratielink voor nieuwe inschrijvingen of via een eenmalig wachtwoord.