Hoe is het verkeer naar en binnen het Bibliotheeksysteem beveiligd?

Alle verkeer tussen browser en server, client en server of de webservices tussen servers onderling wordt versleuteld via HTTPS.

Het verkeer tussen de server van het bibliotheeksysteem en zelfbedieningsautomaten die dit al ondersteunen, wordt ook versleuteld via HTTPS. Het verkeer tussen de andere zelfbedieningsautomaten en de server van het bibliotheeksysteem moet over een beveiligd netwerk lopen dat via een VPN-tunnel is verbonden met de server van het bibliotheeksysteem.