Welke zelfbedieningsleveranciers zijn getest met het Bibliotheeksysteem?

Tijdens de proof of concept-fase van het Eengemaakt Bibliotheeksysteem hebben we een aantal veelvoorkomende software en toestellen van zelfbedieningsleveranciers getest. Testresultaten kan je vinden via de link onderaan dit artikel.

Verder publiceren we ook een alfabetische lijst van zelfbedieningsleveranciers en hun software. In deze lijst vind je of ze al getest zijn met Wise/EBS en of ze HTTPS ondersteunen (in dat geval is er geen beveiligde netwerkverbinding meer nodig). De lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Neem zeker tijdig contact op met je leverancier voor meer informatie.

Leverancier

Software Werkt met Wise/EBS Ondersteunt HTTPS Contactpersoon
    Autocheck Autocheck ja niet bekend Marc de Lange (info@autochecksystems.nl)
    Autocheck NEDAP ja toegezegd (nog in te plannen) Marc de Lange (info@autochecksystems.nl)
    Autocheck Lendo nog niet getest nee Marc de Lange (info@autochecksystems.nl)
    Autocheck PayMach nog niet getest nee Marc de Lange (info@autochecksystems.nl)
    Beesmart Beesmart ja ja bert.vandervegte@beesmart.nl

Bibliotheca

NEDAP self-service ja toegezegd (nog in te plannen) b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca NEDAP kasten ja toegezegd (nog in te plannen) b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca NEDAP autosort ja toegezegd (nog in te plannen) b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca Intellident/Liber8 ja neen b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca Aturis/APP-software betaalautomaat ja neen b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca Quickconnect self-service ja ja b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca Quickconnect betaalautomaat ja ja b.ollevier@bibliotheca.com
    Bibliotheca Quickconnect sorteerautomaat nog niet getest ja b.ollevier@bibliotheca.com
    Grafisoft Grafisoft nog niet getest niet bekend an@grafisoft.be
    HSBIB iTrack ja ja p.vanrompaey@hsbib.nl
    KnoTech LibChip ja ja rien@kno-tech.nl
    Tracs Paytracs ja ja bert.janssen@tracs.be
    Tracs Timetracs ja ja bert.janssen@tracs.be
    Tracs Copytracs ja ja bert.janssen@tracs.be

Appsoftware  Appguard nog niet getest (werkt met Wise in NL) ja t.metselaar@appsoftware.nl
    Eastbridge   nog niet getest (werkt met Wise in NL) ja rob.barentsen@eastbridgerfid.nl
    Van Den Brandt automatisering Sorteerautomaten nog niet getest niet bekend joost@vdbrandtautomatisering.nl
    Xafax   nog niet getest niet bekend clavrijsen@xafax.n