Nieuwe accounts voor de Mijn Bibliotheek-administratie

In het kader van ons nieuwe privacybeleid, krijgt elke bibliotheekmedewerker een persoonlijke toegang voor de Mijn Bibliotheek-administratie. Elke bibliotheek duidt een Mijn Bibliotheek-beheerder aan die accounts aanmaakt voor zijn of haar collega’s. De oude bibadmin[gemeente]-accounts bestaan dan niet meer.

De eerste beheerders zullen eind september uitgenodigd worden via mail (na de eerste drie roadshows over de nieuwe bibliotheekwebsites). Ze kunnen dan de accounts beginnen toevoegen.

Als bibliotheekmedewerker krijg je dan een mail die je uitnodigt om je wachtwoord aan te maken (van afzender info@bibliotheek.be). Als je klikt op de link in deze mail kom je op dit scherm terecht:

Het paswoord moet minstens 8 tekens, een hoofdletter, een cijfer en een speciaal teken bevatten. Na het instellen, kun je je aanmelden op dit scherm:

Nu heb je een login en wachtwoord voor de Mijn Bibliotheek-administratie. Na het aanmelden, kun je zoals voorheen gebruikers en lijsten beheren of de statistieken raadplegen (naar gelang je rechten).

Ben jij de Mijn Bibliotheek-beheerder van je bibliotheek? Op deze servicedesk vind je ook een stappenplan om je collega's toe te voegen.