Nieuwe accounts voor de Mijn Bibliotheek-administratie

Waarom?

In het kader van ons nieuwe privacybeleid, krijgt elke bibliotheekmedewerker een persoonlijke toegang voor de Mijn Bibliotheek-administratie. Elke bibliotheek duidt een Mijn Bibliotheek-beheerder aan die accounts aanmaakt voor zijn of haar collega’s. De oude bibadmin[gemeente]-accounts bestaan dan niet meer.

De beheerders worden uitgenodigd via mail na de roadshow van hun provincie. Ze kunnen dan de accounts beginnen toevoegen.

Ben jij de Mijn Bibliotheek-beheerder van je bibliotheek? Op deze servicedesk vind je ook een stappenplan om je collega's toe te voegen.

Wat doe ik als bibliotheekmedewerker?

Nadat de beheerder je heeft toegevoegd, krijg je als bibliotheekmedewerker een mail die je uitnodigt om je wachtwoord aan te maken (van afzender info@bibliotheek.be).

Als je klikt op de link in deze mail kom je op dit scherm terecht:

Het paswoord moet minstens 8 tekens, een hoofdletter, een cijfer en een speciaal teken bevatten. Na het instellen, kun je je aanmelden op dit scherm:

Nu heb je een login en wachtwoord voor de Mijn Bibliotheek-administratie. Na het aanmelden, kun je zoals voorheen gebruikers en lijsten beheren of de statistieken raadplegen (naar gelang je rechten).