Releases 1.11.0 (februari), 1.10.7 en 1.10.8 (november)

16/02/2018 is release 1.11.0 gebeurd, met een grote performantieverbetering voor SOAP-clients, dus Vubis-bibliotheken. Er traden namelijk interne fouten op in Mijn Bibliotheek wanneer er veel bezoekers waren.

Verder bevatte 1.11.0 vooral aanpassingen aan de MB-API voor de nieuwe bibliotheekwebsites.
    Daaruit volgden twee toevoegingen in de adminstratiemodule van de bibliotheken, onder Beheer > Bibliotheek:

1. een "Contact URL"-veld (net boven "Document URL")
    Deze is standaard de website-link + "/contact" - maar deze wordt niet gebruikt in Mijn Bibliotheek! Is enkel voor het websiteplatform en moet je dus niet gaan overschrijven met een bestaande link. Als je een nieuwe bibliotheekwebsite krijgt in ons platform, zal deze link sowieso werken.

2. een "Introtekst bij reservering"
    Deze boodschap kun je zelf toevoegen en zal dan in Mijn Bibliotheek getoond worden op het bevestigingsscherm bij een reservatie. Dit in plaats van de infotekst die ook bovenaan het bibliotheekscherm staat.

Andere aanpassingen in 1.11.0:
    * een kleine aanpassing voor de nieuwe API van Brocade (het updaten van kaartnummers)
    * overschakeling naar de cjsm-BIOS-API (in plaats van bibliotheek.be-BIOS-API)
    * profielen die niet meer gebruikt worden en waaraan alleen niet-geldige lidmaatschappen gekoppeld zijn, zullen na verloop van tijd automatisch verwijderd worden.

De vorige grotere release was 1.10.7 (in november), deze bevatte een aankoopsuggesties-feature voor Ovinob (in het kader van de overname van het PBS). 1.10.8 was een kleinere release met een patch voor Ovinob en een kleine fix voor de admin-lijsten. Er stond namelijk een maximum op het aantal lijsten dat getoond werd in de admin-interface.