Releases 1.10.3 en 10.4

In mei zijn de releases 1.10.3 en de kleinere 1.10.4 van Mijn Bibliotheek naar productie gegaan. De volgende aanpassingen zijn gebeurd:

* Aan de administratiemodule:
    - Een interessante nieuwe functionaliteit voor de bibliotheken bij het gebruikersbeheer
    Als je op een precies e-mailadres zocht (dus geen wildcards gebruikt), aanwezig in het systeem, maar niet  gekoppeld aan jouw bibliotheek, kreeg je geen resultaten. Zo wisten de bibliotheken niet dat deze gebruiker wel een profiel heeft. Nu zullen ze hierover een boodschap zien: dus dat de lener wel geregistreerd is, maar met een andere bibliotheekkaart.
    - Voor de PBS'en: de bibliotheeknaam is toegevoegd in de interface waar alle bibliotheken worden opgelijst. Dus onder tab "Bibliotheken" maar ook in de rapportering. Nu staat er overal de naam van de bibliotheek en de stad tussen haakjes.

* Twee bugs bij het bevestigen van het e-mailadres zijn gefixt en de tekst van het bevestigingsscherm na het klikken is aangepast (er stond altijd "Ga verder naar je profiel" maar je moet dan nog aanmelden).

* Er was ook een probleem bij de admin lijsten, maar het zou nu geen probleem meer mogen zijn om bepaalde materialen toe te voegen.

* De flow van het koppelen van een MyDigiPass is verbeterd. De meeste gebruikers maakten de procedure niet af. Nu is de koppeling al voltooid bij het klikken op de knop 'MyDigiPass' op het aanmeldscherm.

* Er zijn enkele aanpassingen aan de API gebeurd, er is een extra veld databankprefix toegevoegd.

* Een probleem met speciale tekens bij het exporteren naar csv is opgelost. Diakritische tekens worden nu juist weergegeven in Excel.

* Ten slotte zijn er enkele boodschappen in de interface licht gewijzigd.

Groetjes,

~ Het MB-team