Heb je ondersteuning op afstand nodig?

Cultuurconnect kan ondersteuning op afstand verlenen. Daarvoor geef je de toelating om de computer voor een beperkte tijd via je internetbrowser te laten overnemen door de helpdesk van Cultuurconnect. Daarvoor gebruiken we een hulpprogramma op je computer. Het programma heeft geen gevolgen voor de instellingen van je computer. Nadat de verbinding is verbroken verdwijnt het programma en is de computer terug beschikbaar voor verder gebruik.