Release 1.10.5

Op 1 augustus is de release 1.10.5 naar productie gegaan. Er is een ontwikkeling gebeurd voor Ovinob, nog een kleine aanpassing voor de nieuwe API van Brocade en verder zijn er de volgende nieuwigheden en fixes:

- Er zijn twee extra functionaliteiten in de administratiemodule van de provincie-accounts toegevoegd: de knoppen "ontkoppelen" en "synchroniseren" bij het tabblad "Bibliotheken" bij de gebruikers.
    - De reden van een mislukte verlenging, vermeld naast een specifiek materiaal, wordt nu in het rood weergegeven. Voorheen was alleen de boodschap bovenaan rood.
    - De MijnOvinob-opt-in was soms nog te zien bij ticket-users. Dit was al aangepast, maar nu volledig verwijderd.
    - Alle verwijzingen naar het vorige e-boekenproject zijn gewist in de administratie.
    - Op vraag is de begindatum van de geboortedata-dropdown bij het registreren aangepast.
    - Kleine verandering aan onze API: het veld docURL bij fines is weg.
    - Feature voor Bibliotheekportalen 3.0.: er is een callback-parameter toegevoegd aan de korte registratie-URL om de landingspagina na de e-mailverificatie te bepalen.

Laat gerust iets weten als hier vragen of opmerkingen bij zijn!

~ het MB-team